Petplan Fokkersprogramma

Doe mee aan het Petplan Fokkersprogramma

Met het Petplan Fokkersprogramma geeft u uw pup of kitten ook nadat zij het warme nestje hebben verlaten nog wat extra zorg. Een prettig idee, voor u én voor het nieuwe baasje! U kunt kiezen uit de Maand Gratis Verzekering, Petplan Goede Start of maak gebruik van ons gratis voorlichtingsmateriaal.

Eénmalig aanmelden

Om te kunnen profiteren van het Petplan Fokkersprogramma moet u zich éénmaal als fokker aanmelden. Dit regelt u in een paar minuutjes via deze link

Maand Gratis Verzekering

Met een Maand Gratis Verzekering geeft u de nieuwe eigenaar een maand lang de Petplan BASIS verzekering mee (met uitzondering van de chip) die automatisch afloopt na 1 maand. Er zitten geen verdere verplichtingen aan vast.

Maand Gratis Verzekering afsluiten

Voordelen voor de nieuwe eigenaar

  • Het jonge huisdier is per direct een maand GRATIS verzekerd zonder verdere verplichtingen. Mocht de pup of kitten onverhoopt iets overkomen dan vergoedt Petplan de kosten
  • Bij verlenging vervalt de gebruikelijke wachttermijn van 30 dagen

Voordelen voor de fokker

  • Pups en kittens worden verzekerd overdragen
  • De MGV biedt de mogelijkheid om nieuwe eigenaren te informeren over verzekeren
  • Een vergoeding die kan oplopen tot €15,- per MGV (uitbetaald in VVV Cadeaukaarten).
  • €5,-per verstrekte MGV en € 10,- als de eigenaar de MGV verlengt (uitbetaald in VVV Cadeaukaarten).

Leer meer over de Maand Gratis Verzekering

Petplan Goede Start

Petplan Goede Start is er speciaal voor fokkers en biedt hen de mogelijkheid om pups en kittens een verzekering met een looptijd van 1 jaar mee te geven. De nieuwe eigenaar koopt bij u dus een verzekerde pup of kitten.

Petplan Goede Start afsluiten

30% korting voor u als fokker

Petplan geeft bij Petplan Goede Start 30% korting op de premie zodat u de verzekeringspremie extra voordelig kunt verwerken in de aanschafprijs van het over te dragen huisdier. Omdat Petplan de premie op basis van het soort huisdier, ras, leeftijd, geslacht en postcode van de eigenaar berekent, verschilt de premie per huisdier. U kunt de premie vooraf berekenen op onze consumentensite (de 30% korting wordt daar niet getoond). Petplan Goede Start heeft de dekking van het BASIS Pakket.

Meer over Petplan Goede Start

Webshop

Bent u nog op zoek naar gratis voorlichtingsmateriaal over het verzekeren van pups of kittens? Neem dan eens een kijkje in onze webshop! Al het materiaal is eenvoudig te bestellen en wordt zonder kosten naar u verzonden.

Naar de webshop